Mina sidor, Rosen för alla

Mina sidor och Medlemsportalen har slagits samman till Rosen för alla, en variant av vårt vårt intranät för alla våra medlemmar

Rosen för alla är Socialdemokraternas medlemintranät. Här hittar du som medlem nyheter, kampanjmaterial och studiematerial.
Du hittar Rosen för alla på rosenforalla.se och du loggar in med t.ex. Mobilt BankID.

All information om ditt medlemskap finner du under ”Profil”, betalstatus, senaste avierna och information om hur man byter till autogiro eller betalar med swish.
Du ska automatiskt komma med i grupper som är knutna till ditt medlemskap, t.ex. om du är med i någon S-förening eller direktansluten till Arbetarkommun, eller sitter i AK-styrelsen.

Kolla på din profilsida om uppgifterna stämmer

Gå gärna in på din profilsida och kontrollera att dina kontaktuppgifter och dina förtroendeuppdrag stämmer.
Du får gärna lägga till en profilbild om du vill.
Hos oss i Torsås sker vår interna kommunikation främst via epost och vi försöker emellanåt skicka sms så vi ser gärna att du särskilt kollar så att din epost-adress och mobiltelefonnummer stämmer.
En del uppgifter kan du ändra själv, andra uppgifter styrs utifrån vad som är registrerat i vårt medlemssystem.
Maila oss på socialdemokraternatorsas@gmail.com så ser vi till att ändra om det är något som inte stämmer.

Ditt namn hämtas ifrån folkbokföringsregistret, om du där inte angivet tilltalsnamn så kommer alla dina förnamn att listas och i så fall ber vi dig snälla att i din profil skriva i ditt tilltalsnamn.

Ansvariga (ordförande, kassör och medlemsansvarig) i respektive S-förening och Arbetarkommun kan se alla medlemmar medans övriga medlemmar, av GDPR skäl*, inte kan se andra medlemmar.
Undantaget är om du inne i dina gruppers kommentatorsfält kommenterar något av de ansvarigas inlägg, då kommer alla medlemmar i din grupp att kunna se din kommentar.

I grupperna finns ett filarkiv där dom ansvariga i gruppen kan lägga in material att dela med gruppen. Vi kommer att på sikt flytta över ifrån som vi har det nu till att lägga in dokument så som protokoll mm i dessa filarkiv.
Vi är inte där riktigt än men vi jobbar på det.

Just nu testas Rosen för alla i en så kallad Beta-version. När testperioden är över kommer du att kunna få notiser ifrån Rosen för alla på mailen.

*Personlig integritet är viktigt och dataskyddsförordningen, ofta kallad GDPR, pekar ut medlemskap i politiskt parti som särskilt skyddsvärd information.
För de av oss i partiet som tagit på oss förtroendeuppdrag eller på andra sätt företräder partiet offentligt så har ju vi valt att öppet stå för vårt partiengagemang men i övrigt är partimedlemskap en privat fråga.
Vänligen respektera dina kamraters integritet.

facebook Twitter Email